Kan jeg endre min Handels-URL etter å ha lagt ut et gjenstand?

Ja, du kan når som helst endre din Bytte-URL i kontoinnstillingene dine. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du endrer din Bytte-URL etter at en gjenstand er solgt, vil vi bruke den nye Bytte-URL-en til å sende byttetilbudet for den bestillingen. Det er viktig å sørge for at din Bytte-URL alltid er gyldig og oppdatert for å unngå forsinkelser i levering av gjenstander.