Kan ik een verwijderd account herstellen?

Nee, zodra uw account permanent is verwijderd, kan het niet meer worden hersteld. Al uw persoonlijke informatie, transactiegeschiedenis en accountgegevens worden permanent uit ons systeem verwijderd. Als u ons platform opnieuw wilt gebruiken, moet u een nieuw account aanmaken en het KYC-verificatieproces opnieuw doorlopen.