Hvad sker der, hvis min konto bliver udelukket?

Hvis din konto bliver udelukket, vil du ikke længere kunne få adgang til din konto, oprette genstande til salg eller hæve penge fra din konto. Alle aktive annoncer vil automatisk blive fjernet, og alle afventende transaktioner vil blive gennemgået af vores supportteam. Konto-udelukkelser er typisk permanente, men du kan kontakte vores kundesupportteam for at appellere udelukkelsen, hvis du mener, at den blev udstedt ved en fejl.