Kan jag ändra betalningskontot efter att jag har lagt ut en artikel till försäljning?

Ja, du kan ändra ditt länkade betalningskonto när som helst. Observera dock att alla medel från slutförda försäljningar kommer att dras till det betalningskonto som är länkat vid tidpunkten för uttagsbegäran, inte det konto som var länkat när varan listades.