Kan jag ändra min Handels-URL efter att ha listat ett föremål?

Ja, du kan när som helst ändra din Bytes-URL i dina kontoinställningar. Observera dock att om du ändrar din Bytes-URL efter att ett föremål har sålts, kommer vi att använda den nya Bytes-URL:en för att skicka byteserbjudandet för den beställningen. Det är viktigt att se till att din Bytes-URL alltid är giltig och uppdaterad för att undvika förseningar vid leverans av föremål.