Visszaállíthatok egy törölt fiókot?

Nem, a fiókod végleges törlése után az már nem állítható vissza. Minden személyes adatod, tranzakciós előzményed és fiókadatod véglegesen törlésre kerül a rendszerünkből. Ha ismét használni szeretnéd a platformunkat, egy új fiókot kell létrehoznod, és újra el kell végezned a KYC hitelesítési folyamatot.