Pot schimba contul de plată după listarea unui articol?

Da, vă puteți schimba contul de plată conectat în orice moment. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că orice fonduri din vânzările finalizate vor fi retrase în contul de plată care este conectat la momentul cererii de retragere, nu în contul care a fost conectat atunci când articolul a fost listat.