Pot schimba URL-ul meu de schimb după ce am listat un obiect?

Da, îți poți schimba URL-ul de schimb din setările contului în orice moment. Cu toate acestea, te rugăm să reții că, dacă îți schimbi URL-ul de schimb după ce un articol a fost vândut, vom folosi noul URL de schimb pentru a trimite oferta de schimb pentru comanda respectivă. Este important să te asiguri că URL-ul tău de schimb este întotdeauna valid și actualizat pentru a evita orice întârzieri în livrarea articolelor.