Czy mogę odzyskać usunięte konto?

Nie, po trwałym usunięciu konta nie można go odzyskać. Wszystkie Twoje dane osobowe, historia transakcji i dane konta zostaną trwale usunięte z naszego systemu. Jeśli chcesz ponownie korzystać z naszej platformy, musisz utworzyć nowe konto i ponownie przejść proces weryfikacji KYC.