Lemondhatom a bérleti rendelést a "Confirm" gombra kattintás után?

A "Confirm" gombra kattintás után: A rendelésed egy bizonyos ideig nem törölhető. Az időtartam a rendelés összegétől függ. Ha a skineket ez idő alatt sem kézbesítették, kapcsolatba léphetsz az Ügyfélszolgálattal a rendelés törlésének kéréséhez. A rendelés törlése után ismét kiválaszthatod a kívánt skineket és leadhatod az új bérleti rendelést.