Voinko palauttaa poistetun tilin?

Ei, kun tilisi on poistettu pysyvästi, sitä ei voi palauttaa. Kaikki henkilötietosi, tilitapahtumahistoriasi ja tilitietosi poistetaan pysyvästi järjestelmästämme. Jos haluat käyttää alustaamme uudelleen, sinun on luotava uusi tili ja suoritettava KYC-vahvistusprosessi uudelleen.