Voinko vaihtaa maksutilin sen jälkeen, kun olen listannut kohteen?

Kyllä, voit muuttaa linkitettyä maksutiliäsi milloin tahansa. Huomaa kuitenkin, että kaikki suoritettujen myyntien varat nostetaan maksutilille, joka on linkitetty nostopyynnön yhteydessä, ei tilille, joka oli linkitetty, kun tuote listattiin.