Какво се случва, ако акаунтът ми бъде забранен?

Ако акаунтът ви бъде забранен, вече няма да можете да осъществявате достъп до акаунта си, да изброявате артикули за продажба или да теглите средства от акаунта си. Всички активни обяви ще бъдат автоматично премахнати, а всички чакащи транзакции ще бъдат прегледани от нашия екип за поддръжка. Забраните на акаунти обикновено са постоянни, но можете да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти, за да обжалвате забраната, ако смятате, че е издадена по погрешка.