Silinen bir hesabı kurtarabilir miyim?

Hayır, hesabınız kalıcı olarak silindikten sonra geri alınamaz. Tüm kişisel bilgileriniz, işlem geçmişiniz ve hesap verileriniz sistemimizden kalıcı olarak kaldırılacaktır. Platformumuzu tekrar kullanmak isterseniz, yeni bir hesap oluşturmanız ve KYC doğrulama sürecini tekrar tamamlamanız gerekecektir.